Exposiciones realizadas

image

EN MOVIMENT

ArtMallorca i Cromlech Cultura tenen el gust de convidar-dijous que ve dia 28 de gener a les 19.30 hores, a la inauguració de l'exposició col·lectiva "En moviment" dels artistes Antoni Andreu, Alexandra Flórez, Isabel Jifer, Andreu Llambies, Lourdes Morell i Mandy Racine. L'exposició romandrà oberta des del 25 de gener al 13 de febrer del 2016.
Us esperem per contemplar les obres d'aquests artistes.
Fechas: 25 - 1 - 2016
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 de Palma


image

De la terra

Artmallorca y Cromlech Cultura us conviden a l'inauguració el proper dijous día 14 de enero de 2016 a les 19 horas, de l'exposició "De la Terra" de la artista Maria Cabedo guanyadora del II Concurs de fotografía PHÕS.
L'exposición romandrá oberta del 11 fins al 23 de gener de 2016.
Fechas: 11-1-2016
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 de Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

LA MAR

La solemnitat i força de la mar vista des dels ulls dels artistes Nicolas Pérez, Gutierrez Ubiena, Elena Bitehtina, Francisca LLabrés i Tomeu L'amo. Inauguració 14 de gener a las 19h. L'exposició romandrá oberta des de el 11 al 23 de gener de 2016.
Fechas: 11-1-2016
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 de Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

FINESTRES DEL GRAN MIRALL INTERIOR” DE DANI GARRIDO

El dia 15 de desembre Artmallorca i Cromlech Cultura, inaugura l'exposició “Finestres del gran mirall interior” de Dani Garrido.
Una col·lecció d'imatges oníriques i delirants que expressen els misteris de la vida més enllà de la consciència.
El vernissage començarà a les 20 hores. Comptarà amb la participació de la cantant Mariona Forteza que interpretarà unes cançons relacionades amb el viatge i el somni.
L'acte finalitzarà amb una explicació sobre la mostra a càrrec del professor Umberto Caffarel del Centre artístic Gianduiotto di Torino.
Estau tots convidats!
Artmallorca. Missió 26 Palma.
Fechas: 15-12-2015
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 de Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

CONSERT SOLIDARI ARTMALLORCA SIRIACONSERT SOLIDARI ARTMALLORCA SIRIA

# Concert Solidari # Artmallorca # Síria de Carlos Garrido a benefici Creu Roja Illes Balears refugiats Síria. Dimarts 22 de setembre a les 20.30h Galeria Artmallorca c / Missió, 26
Fechas: 18-09-2015
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 de Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

II Concurs de fotografia Phos

Avui, divendres dia 20 de novembre a les 19.30 hores tindrà lloc un petit còctel, moment en el qual es donarà a conèixer la fotografia guanyadora.
Esperem poder brindar amb tots els participants i totes les persones amants de la fotografia que vinguin a celebrar-ho amb nosaltres.
Fechas: 16 -11-2015
Lugar: Galeria Artmallorca Missió 26 Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

Micromesclismes

Junts / es i en compromís amb la igualtat des de l'art.
Per quart any consecutiu tornem a prendre compromís del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, entenent l'art com una eina de reivindicació d'aquesta trista realitat.
En aquesta convocatòria el tema és des de l'òptica dels micromasclismes. Els artistes participants LAURA R. Villarino / MIGUEL PUIGSERVER / MARIA PLANS / JOSÉ LUIS TAULES / VERO BENITO / FRANCISCA VIDAL / Jaume Llabrés / MIGUEL ANGEL BENITO.
Exposició organitzada per ArtMallorca i Cromlech Cultursa, estarà oberta des del 23 de novembre fins al 12 de desembre. La inauguració es durà a terme el 25 de novembre a les 20 hores, a la Galeria Armallorca, C / Missio 26 de Palma,
Us esperem per donar suport a totes les dones en aquesta lluita, a la qual no cal donar treva ..
Fechas: 25 - 11 - 2015
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 de Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

Exposio "D2 Paisaje y Poesía"

ArtMallorca i Cromlech Cultura tenen el plaer de convidar-los a la inauguració de l'exposició "D2 Paisatge i Poesia" el proper dia 29 d'octubre a les 20 hores, dels artistes Cristina Biarle Àvila, qui ve expressament des de Xile per presentar-nos les seves potents pintures basades en el poemari "Vint poemes d'amor i una cançó desesperada" del gran Pablo Neruda, la veu més profunda d'Amèrica. I Nicolás Pérez Astorga, qui ens convidés a submergir-nos en un corrent de paisatges somiats.
Fechas: 26-10-2.015
Lugar: Galeria Artmallorca C Missió 26 Palma


image

Presentació del llibre "Històries en pedra" de Francisca Llabrés

En una escultura hi ha moltes imatges, però no només imatges, també paraules.
I van ser verbs els que em van rondar pel cap, quan vaig demanar a diferents poetes i escriptors, si volien posar aquestes paraules a les meves obres. Tots ells van accedir gustosos.
I així va néixer "Històries en pedra" que serà presentat el proper dia 16 d'octubre a les 20.30 h, a la galeria Artmallorca, C Missió, 26 Palma, per Miguel Ángel Benito.
Es llegiran poemes-històries pels escriptors participants: Biel Mesquida, Joan Manresa, Benet Boigas, Adela Ferrer, P. Jaume Reynés, Charo Martínez, Esperanza Mas, Margarita Martorell.
Seria un plaer comptar amb la vostra companyia en un dia tan especial per a mi.
Fechas: 16-10-2015
Lugar: Galeria Artmallorca, C Missió 26 Palma


image

"LUZ MAGICA DEL SUR" BETTINA REBECCA WESTERHEIDE

Us convidem a la inauguració de l'exposició "Llum màgica del Sud" de l'artista Bettina Rebecca Westerheide i les seves especials mirades d'un nou impressionisme, el proper dijous dia 8 d'octubre a les 20 hores.
Bettina Rebecca Westerheide ens presenta les seves últimes pintures, sota la mirada màgica i la llum del Sud, inspirada pels exuberants paisatges de la muntanya i aquesta fascinant llum que desprèn la mar.
Fechas: 8-10-2.015
Lugar: Galeria Artmallorca


image

"d3" dels artistes Rafel Moreno Brunet, Francisca Llabrés i Vicenç Palmer

La Nitdel'Art és una nit intensa per Palma , i amb aquest motiu ArtMallorca i Cromlech Cultura , el volen celebrar d'una manera molt especial amb uns magnífics artistes de l'illa com són , el pintor i escultor Rafel Moreno Brunet , el pintor Vicenç Palmer i l'escultora Francisca Llabrés , amb una exposició conjunta anomenada " d3 " .
Fechas: Del 17/9/2015 al 3/10/2015
Lugar: Galeria Artmallorca C Missió 26 Palma
Página web: www.artmallorca.es


image

" El color de la llum " l'artista Elena Bitehtina

Amb el nom de " El color de la llum " l'artista Elena Bitehtina , més coneguda com Elbi , presenta les seves noves pintures del 31 d'agost al 15 de setembre a la nostra galeria.
Elena és una artista nascuda a Sotxi (Rússia ) i des del 2014 es troba instal·lada a Mallorca per desenvolupar la seva obra.
Fechas: 30-08-2015
Lugar: Galeria Artmallorca C Missìo 26 Palma


image

CONCIERTO "RELOJES DORMIDOS

ArtMallorca i Cromlech Cultura presenten el dia 23 de juliol a les 20.30 a la famosa pianista i cantant ADELA FERRER , també poeta , que ha tornat a Mallorca , després d'estar els últims anys en diverses ciutats vivint i presentant el seu treball artístic. Madrid, València , Bogotà i Buenos Aires són les últimes.
Fechas: 23-07-2015
Lugar: Galeria Artmallorca
Página web: www.artmallorca.es


image

Inauguración: ELEMENTS del grupo artístico BC-Balear Conception

ArtMallorca i Cromlech Cultura , es complauen a convidar-vos a l'exposició ELEMENTS del grup artístic BC - Balear Conception , que tindrà lloc el proper dijous 16 de juliol a les 20 : 00h a la Galeria Art Mallorca .

BC - Balear Conception pretén establir mitjançant ELEMENTS un diàleg entre art i filosofia estètica . Un fil conceptual entre l'art contemporani i la capacitat de generar noves imatges produïdes per l'espectador . És a dir , la capacitat d'aquest de crear la seva pròpia obra mitjançant la imaginació.
Fechas: 13-07-2.015
Lugar: Galeria Artmallorca
Página web: www.artmallorca.es


image

"Poesías en piedra" de la escultora Francisca LLabrés

Artmallorca i Cromlech Cultura, tenim el plaier de convidar-vos a la inauguració "Poesies en pedra" de l'escultora Francisca LLabrés el proper dia 25 de juny a les 20 hores, coincidint amb el tercer aniversari de l'obertura de la galeria.
L'exposició és continuació de la celebrada en el Museu Tiflológico de l'Once de Madrid, i com molt bé va indicar la guia del Museu Estrella Cela en la presentació, cal explorar, amb la vista, amb les mans, cadascú en la mesura que li sigui necessari. Us adjunto un enllaç d'un vídeo de l'expo de Madrid.
http://youtu.be/0H1-88nS2tE
L'exposició es mantindrà oberta des del 22 de juny a l'11 de juliol de 2015. Seria molt agradable comptar amb la vostra assistència.
Fechas: 22-junio- 2015
Lugar: galeria Artmallorca, C Missió 26 Palma
Página web: http://www.franciscallabres.com